Veřejné lékarenství


Registrace


Vyplněním registračního formuláře se registrujete na

Regionální setkání - leden 2011


Zaškrtněte termín, na který se přihlašujete:



Název firmy:

IČ:

Jméno a příjmení (titul):

Ulice a č.p.:

Město:

PSČ:

Telefon:

Fax:

E-mail:

Adresa lékárny:

Ulice a č.p.:

Město:

PSČ:

Počet přihlášených osob:

ověřovací obrázek

Ověřovací řetězec:

Udělení souhlasu
Ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb. odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů a s jejich zařazením do databáze GML, na dobu neurčitou. To za předpokladu, že jde pouze o údaje potřebné ke komunikaci s GML. V této souvislosti souhlasím s využívám svých elektronických a jiných kontaktů GML, pro zasílání či poskytování informací o aktuálních seminářích/konferencích. Tyto údaje nesmějí být poskytovány třetím osobám ani využívány k jiným účelům.

Všeobecné podmínky
Tato internetová přihláška, kterou jste vyplnil/a je vnímána jako závazná a jejím vyplněním potvrzujete, že zaplatíte v den konání setkání registrační poplatek v ceně 1000,-Kč včetně DPH / 1 osoba. Po obdržení přihlášky Vás zařazujeme do seznamu účastníků setkání. V případě neúčasti je možné vyslat náhradníka.
Registrace na akci je závazná a je možno ji zrušit nejpozději tři dny před jejím konáním. V případě přihlášení a pozdější neúčasti si pořadatel vyhrazuje právo účtovat storno poplatek na úhradu nákladů ve výši vložného.
Odhlášení zašlete emailem na adresu info@verejnelekarenstvi.cz.

Povinné položky jsou označeny tučným písmem.

Články a infromace

28.12.2011
Prohlášení představitelů lékárenské obce
11.08.2010
Evropska komise
01.06.2010

Vyhledávání


Veřejné lékárenství, všechna práva vyhrazena, za obsah www.verejnelekarenstvi.cz odpovídá GML. Program & design © eline.cz 2009